Sibiu În curând

* Puteti da click pe speaker pentru a vedea mai multe detalii despre el.

  • Despre eveniment
  • Speakeri
  • Agenda
  • Contact

Evenimentul are loc la hotelul Continental Forum.

CAUZA SUSTINUTA

VIATA INCEPE CU NOI!
Viata incepe cu noi este deviza sub care Asociatia Baby Care desfasoara campaniile prin care incearca sa asigure copiilor nostri un inceput mai bun in viata.

Impreuna cu ajutorul fondurilor stranse in cadrul acestui eveniment vom sprijini mentinerea standardele de ingrijire si tratament a celor nou-nascuti, la cel mai inalt nivel.

Informatii despre accesul la eveniment

Pentru a participa la evenimentul 11even Experiences Sibiu va rugam sa intrati in sectiunea Inregistrare si sa alegeti una din variantele de bilete (educativ, standard sau premium). In urma confirmarii inregistrarii veti primi un email automat de confirmare. Ulterior, in urmatoarele 24 de ore, unul din colegii nostri va vor contacta pentru finalizarea procesului de inregistrare.

Organizatori locali
Magic Hands Studio
Sponsori
Cu sprijinul
Continental Forum SibiuFacil Student SocietyConsiliul Judetean al Elevilor SibiuProiect 1200Shopping City SibiuTNRSLa etajSibiu OnlineAlexa trifGlamourSoryMotion ArtCity Flowers
Parteneri media
Sibiu BusinessKomma MediaStar SibianTurnul SfatuluiTribunaMagic FMSibiu City AppAndrei KolobovGymbo Dancetv EVENIMENTCristina Plaian
Scroll