Ploiesti În curând
Liliana Iosif
Liliana Iosif
HR Director Maspex Romania

* Puteti da click pe speaker pentru a vedea mai multe detalii despre el.

  • Despre eveniment
  • Speakeri
  • Agenda
  • Contact

11even Experiences Ploiești

Transform Your Life

Evenimentele 11even Experiences sunt evenimente care pun accent pe experiențe de viață, oameni, modele, informații și idei. În cadrul evenimentelor 11even aducem în același spațiu persoane care au trecut prin experiențe deosebite care merită împărtășite cu oameni aflați în cautare de exemple practice și relevante pentru dezvoltarea lor personală și profesională.


Pentru a patra oară la Ploiești, conferințele 11even Experiences atrag comunitatea la un eveniment cu povești motivaționale și inspiraționale.


Pornind de la premisa că emoțiile conduc la acțiune, evenimentele 11even sunt create pentru a deschide mintea și sufletul participanților, pentru a inspira și pentru a genera decizii pozitive legate de viață și carieră. Vedete în lumea lor sau oameni obisnuiți din jurul nostru, dar cu povești de viață excepționale, au acceptat provocarea de a vorbi timp de 11minute fiecare despre o experiență marcantă din viața lor, deciziile luate și schimbările ce au urmat pentru că nu au renunțat să lupte, să spere, să creadă, să viseze.


Vă așteptăm la un eveniment excepțional alături de 11 invitați deosebiti, momente speciale și multe alte surprize!


Evenimentul va avea loc în Sala Europa a Palatului Administrativ din Ploieşti - Intrarea E (ușa rotativă) Bulevardul Republicii, Ploiești.


Accesul în sală va fi deschis începând cu ora 17.00 

Informații despre accesul la eveniment și modalități de plată

Pentru a participa la evenimentul 11even Experiences Ploiești, vă rugăm să intrați în secțiunea ÎNREGISTREAZĂ-TE și să alegeți una din variantele de bilete (educativ, standard sau premium).


În urma confirmării înregistrării veți primi un email automat de confirmare.


Ulterior, în următoarele 48 de ore, unul dintre colegii noștri vă va contacta pentru finalizarea procesului de înregistrare.


Pachetele disponibile sunt:


- Educativ - 25 Ron - special create pentru accesul elevilor, studenților și cadrelor didactice;


- Standard - 45 Ron - acces standard la sesiunile evenimentului;


- Premium - 70 Ron - locuri rezervate în primele rânduri și posibilitatea să câștige premii suplimentare.


Pentru a plăti direct cu cardul bancar, accesați:


Pentru biletul Standard - http://mpy.ro/m5ctfev (copy/paste într-o nouă ferestră).


Pentru biletul Premium - http://mpy.ro/m5ctgev (copy/paste într-o nouă ferestră).


Plata contributiei de participare se poate face si prin ordin de plata/transfer bancar in contul Asociatiei Start Now, conform datelor de mai jos.


ASOCIATIA START NOW,


CIF 36996890 IBAN:  


RO20 BACX 0000 0014 4118 9000


Banca - UniCredit Bank Ploiesti Descriere plata: – bilet 11even Ploiesti  (Standard/Premium), nume, prenume

Alte detalii

Pentru o bună organizare a locurilor, este de preferat să rezervați și achitați taxa de participare înainte de seara evenimentului. Pentru informații suplimentare, ne puteți contacta la numărul de telefon 0732 232 871.

Organizatori locali
Asociatia Start Now
Sponsori
Cu sprijinul
STEPS Business ConsultingBulgaru Florina DenisCoffeol PloiestiLibraria Humanitas PloiestiRestaurant OrizontThink BusinessSorin PetculescuAnticaffeAutonomAvonMobelSmart activitieszumbaCabinet de Psihologie Claudia IordacheCabinet de Stomatologie Anghelescu LauraGeneraliBucuria AlergariiCabina Fun BoxMaspexFitness Club nicobrow houseflorineva salonBia sunma jolieP&G UrlatiCofetaria Andreiforceimobkeyaclubul de sanatate
Parteneri media
John CristeaIncomod PHIubesc PloiestiiPrahova EconomicaDe Prahovageneratia lui johnWyll fminfocityploiestipromovam prahovaprahova business
Scroll