Ploiesti 19-Apr-2018 ora 17:00
Nu exista speakeri

* Puteti da click pe speaker pentru a vedea mai multe detalii despre el.

  • Despre eveniment
  • Speakeri
  • Agenda
  • Contact

11even Experiences Ploiești

Transform Your Life

Evenimentele 11even Experiences sunt evenimente care pun accent pe experiențe de viață, oameni, modele, informații și idei. În cadrul evenimentelor 11even aducem în același spațiu persoane care au trecut prin experiențe deosebite care merită împărtășite cu oameni aflați în cautare de exemple practice și relevante pentru dezvoltarea lor personală și profesională.


Pentru a patra oară la Ploiești, conferințele 11even Experiences atrag comunitatea la un eveniment cu povești motivaționale și inspiraționale.


Pornind de la premisa că emoțiile conduc la acțiune, evenimentele 11even sunt create pentru a deschide mintea și sufletul participanților, pentru a inspira și pentru a genera decizii pozitive legate de viață și carieră. Vedete în lumea lor sau oameni obisnuiți din jurul nostru, dar cu povești de viață excepționale, au acceptat provocarea de a vorbi timp de 11minute fiecare despre o experiență marcantă din viața lor, deciziile luate și schimbările ce au urmat pentru că nu au renunțat să lupte, să spere, să creadă, să viseze.


Vă așteptăm la un eveniment excepțional alături de 11 invitați deosebiti, momente speciale și multe alte surprize!


Evenimentul va avea loc în Sala ‘’Marea Unire’’ a Palatului Culturii Prahova, Bulevardul Republicii, Ploiești.


Accesul în sală va fi deschis începând cu ora 17.00 

Informații despre accesul la eveniment

Pentru a participa la evenimentul 11even Experiences Ploiești, vă rugăm să intrați în secțiunea ÎNREGISTREAZĂ-TE și să alegeți una din variantele de bilete (educativ, standard sau premium). În urma confirmării înregistrării veți primi un email automat de confirmare. Ulterior, în următoarele 48 de ore, unul dintre colegii noștri vă va contacta pentru finalizarea procesului de înregistrare. Pachetele disponibile sunt: - Educativ - special create pentru accesul elevilor, studenților și cadrelor didactice - Standard - acces standard la sesiunile evenimentului - Premium - locuri rezervate în primele rânduri și acces suplimentar la after-coktail. În plus, posesorii biletelor premium au posibilitatea să câștige premii suplimentare.

Modalități de plată

Pentru o bună organizare a locurilor, este de preferat să rezervați și achitați taxa de participare înainte de seara evenimentului. Pentru informații suplimentare, ne puteți contacta la numărul de telefon 0734 392 319.

Organizatori locali
Asociatia Start Now
Sponsori
Lido GarbeaCartrans
Cu sprijinul
STEPS Business ConsultingBulgaru Florina DenisCoffeol PloiestiLibraria Humanitas PloiestiRestaurant OrizontThink BusinessSorin PetculescuAnticaffeAutonomAvonMobelTeatrul AncutaGradinita Ducky DuckSmart activitieszumbaElysaAnnielaCabinet de Psihologie Claudia IordacheCabinet de Stomatologie Anghelescu LauraMaxgymBaby SmileGeneraliBucuria AlergariiCabina Fun BoxMaspexFitness Club nico
Parteneri media
Wyl TVJohn CristeaIncomod PHIubesc PloiestiiPrahova EconomicaDe Prahovageneratia lui johnWyll fm
Scroll