Ploiesti În curând
Alex GavriliuCorina NeaguGeorge BaltăDaniel OsmanoviciIoana Maria LupașcuAndrei RoșuMaia MorgensternDaniela BololoiLaura DragomirThea HaimovitzRadu ManuelClaudia Iordache & George Frincu

* Puteti da click pe speaker pentru a vedea mai multe detalii despre el.

  • Despre eveniment
  • Speakeri
  • Agenda
  • Contact

11even Experiences Ploiești

Puncte de cotitură - Momente care schimbă vieți.

Evenimentele 11even Experiences sunt evenimente care pun accent pe experiențe de viață, oameni, modele, informații și idei. În cadrul evenimentelor 11even aducem în același spațiu persoane care au trecut prin experiențe deosebite care merită împărtășite cu oameni aflați în cautare de exemple practice și relevante pentru dezvoltarea lor personală și profesională.


Pentru a treia oara la Ploiești, conferințele 11even Experiences atrag comunitatea la un eveniment cu povești motivaționale și inspiraționale. 11 speakeri, 11 povesti de viata, 11 modele pentru comunitate.


Vă așteptăm la un eveniment excepțional alături de 11 invitați deosebiti, momente speciale și multe alte surprize! Evenimentul va avea loc în Sala Europa a Consiliului Județean Prahova, Palatul Administrativ, intrarea H - B-dul Republicii, Nr. 2-4, Ploiești. Accesul în sală va fi deschis începând cu ora 17.00.


Evenimentul va susține o cauză socială, anul acesta cauza va fi Centrul Social Sfântul Stelian.

Informații despre accesul la eveniment

Pentru a participa la evenimentul 11even Experiences Ploiești, vă rugăm să intrați în secțiunea ÎNREGISTREAZĂ-TE și să alegeți una din variantele de bilete (educativ, standard sau premium). În urma confirmării înregistrării veți primi un email automat de confirmare. Ulterior, în următoarele 48 de ore, unul dintre colegii noștri vă va contacta pentru finalizarea procesului de înregistrare. Pachetele disponibile sunt: - Educativ - special create pentru accesul elevilor, studenților și cadrelor didactice - Standard - acces standard la sesiunile evenimentului - Premium - locuri rezervate în primele rânduri și acces suplimentar la after-coktail. În plus, posesorii biletelor premium au posibilitatea să câștige premii suplimentare.

Modalități de plată

Puteți alege să plătiți prin depunere bancară, ordin de plata sau internet banking către Steps Business Consulting, Nr. Reg. Com. J29/1299/2013; CUI: 32144683, în contul RO86BTRLRONCRT0224314101, deschis la Banca Transilvania, Ploiești. De asemenea, puteti achita taxa de participare în seara evenimentului, la accesul în sală.   Pentru o bună organizare a locurilor, este de preferat să rezervați și achitați taxa de participare înainte de seara evenimentului. Pentru informații suplimentare, ne puteți contacta la numărul de telefon 0734 392 319.

Organizatori locali
STEPS Business Consulting
Sponsori
MorettoLido GarbeaCartrans
Cu sprijinul
JCI PrahovaBulgaru Florina DenisCoffeol PloiestiLibraria Humanitas PloiestiRestaurant OrizontThink BusinessSorin PrahoveanuSorin PetculescuAnticaffe5 to goAutonomAvonMobelTeatrul AncutaGradinita Ducky DuckSmart activitieszumbaElysaAnnielaCabinet de Psihologie Claudia IordacheCabinet de Stomatologie Anghelescu LauraMaxgymBaby Smile
Parteneri media
Wyl TVJohn CristeaIncomod PHIubesc PloiestiiPrahova BusinessDePrahovageneratia lui john
Scroll