Oradea În curând
Cosmin Seleși
Cosmin Seleși
Actor

* Puteti da click pe speaker pentru a vedea mai multe detalii despre el.

  • Despre eveniment
  • Speakeri
  • Agenda
  • Contact

11even Experiences Oradea

TransForm your Life!

Evenimentele 11evenExperiences constau într-o serie de conferințe dinamice care pun accent pe experiențe de viață, oameni, modele, informații și idei originale. În cadrul lor reunim persoane care au trăit situații deosebite și care merită împărtășite cu oameni curioși și dornici de autodepășire personală sau profesională, dar cărora le lipsesc curajul sau exemplele similare.


 Pornind de la premisa că emoțiile conduc la acțiune, evenimentele 11even sunt create pentru a deschide mintea și sufletul participanților, pentru a inspira și pentru a genera decizii pozitive legate de viață și carieră. Vedete în lumea lor sau oameni obisnuiți din jurul nostru, dar cu povești de viață excepționale, au acceptat provocarea de a vorbi timp de 11minute fiecare despre o experiență marcantă din viața lor, deciziile luate și schimbările ce au urmat pentru că nu au renunțat să lupte, să spere, să creadă, să viseze.

Accesul la eveniment

Evenimentul va avea loc la Oradea, în data de 03.11.2017 la Filarmonica de Stat Oradea,  începand cu ora 17:00. Sumele strânse din vânzarea biletelor vor fi direcționate de Fundația Comunitară Oradea pentru consolidarea Fondului Științescu, fond prin care se vor finanța programe educaționale de dezvoltare și stimulare a pasiunii tinerilor pentru științe. Pentru a participa la 11even Experiences Oradea vă rugăm să intrați în secțiunea ÎNREGISTRARE și să alegeți una din variantele de bilete (Standard sau Premium). În urma înregistrării veți primi un email automat de confirmare. Ulterior, în urmatoarele 48 de ore, unul dintre colegii noștri vă va contacta pentru finalizarea procesului de înregistrare.

Modalitati de plată

1. Plata prin transfer bancar: Puteți alege să plătiți prin transfer bancar/internet banking către Fundația Comunitară Oradea, în contul RO23 INGB 0000 9999 0359 5123, deschis la Banca ING, sucursala Oradea. 2. Plata cash: Puteți alege să plătiți cash la sediul nostru situat în strada Olteniei, nr. 67, Oradea, zilnic între orele 9:00-17:00. Pentru informații suplimentare nu ezitați să ne contactați la numărul 0771 358 776.

Organizatori locali
Fundatia Comunitara Oradea
Sponsori
Direcția de Dezvoltare și Implementare Proiecte BihorAgenția de Dezvoltare Locală OradeaUnicredit BankDecitex ROSykes Enterprises Eastern EuropeFundația Neagu Elena
Cu sprijinul
MyDeckWeblike PROCorporactive ConsultingProper MarketingConsiliul Județean BihorFilarmonica de Stat OradeaRamada OradeaCrazy DonutSalesianer MiettexAster PremiumCRAFT LASERALMDUDLEREndless PhotographyET Production Services
Parteneri media
Info OradeaOviDanDigi24 OradeaEvenimente OradeaNET promoGhid Local OradeaZi de ZiBihoreanul
Scroll