Oradea În curând
Csaba Békési
Csaba Békési
Director Executiv AJOFM Bihor

* Puteti da click pe speaker pentru a vedea mai multe detalii despre el.

  • Despre eveniment
  • Speakeri
  • Agenda
  • Contact

11even Experiences Oradea

Puncte de cotitură, Momente care schimbă vieți

Evenimentul va avea loc la Oradea, în data de 11.11.2016 la Sinagoga Zion din strada Independenței nr.22,  începand cu ora 17:00. Sumele strânse din vânzarea biletelor vor fi direcționate de Fundația Comunitară Oradea pentru consolidarea Fondului Științescu, fond prin care se vor finanța programe educaționale de dezvoltare și stimulare a pasiunii tinerilor pentru științe.

Accesul la eveniment

Pentru a participa la 11even Experiences Oradea vă rugăm să intrați în secțiunea ÎNREGISTRARE și să alegeți una din variantele de bilete (Standard sau Premium). În urma înregistrării veți primi un email automat de confirmare. Ulterior, în urmatoarele 48 de ore, unul dintre colegii noștri vă va contacta pentru finalizarea procesului de înregistrare.

Modalitati de plată

1. Plata prin transfer bancar: Puteți alege să plătiți prin transfer bancar/internet banking către Fundația Comunitară Oradea, în contul RO23 INGB 0000 9999 0359 5123, deschis la Banca ING, sucursala Oradea. 2. Plata cash: Puteți alege să plătiți cash la sediul nostru situat în strada Olteniei, nr. 67, Oradea, zilnic între orele 9:00-17:00. Pentru informații suplimentare nu ezitați să ne contactați la numărul 0771 358 776.

Organizatori locali
Fundatia Comunitara Oradea
Parteneri media
Zile si NoptiInfo OradeaGhid Local OradeaBihoreanulZi de ZiOviDanRemus Toderici PhotographyDigi24 Oradea
Cu sprijinul
MyDeckWeblike PROCorporactive ConsultingSinagoga Neologă ZionRamada OradeaAster PremiumEuropean DrinksProper MarketingVinuri-pe-netCramele Békési
Sponsori
Casa de Insolvență TransilvaniaInteva Products
Scroll