Oradea În curând
MihaelaValentinDanMihaiIleanaSorinAlexandruȘtefanAlexIlincaDr. Alin BlagaVirgil

* Puteti da click pe speaker pentru a vedea mai multe detalii despre el.

  • Despre eveniment
  • Speakeri
  • Agenda
  • Contact

11even Experiences Oradea

Choices

Evenimentele 11evenExperiences constau într-o serie de conferințe dinamice care pun accent pe experiențe de viață, oameni, modele, informații și idei originale. În cadrul lor reunim persoane care au trăit situații deosebite și care merită împărtășite cu oameni curioși și dornici de autodepășire personală sau profesională, dar cărora le lipsesc curajul sau exemplele similare.


Pornind de la premisa că emoțiile conduc la acțiune, evenimentele 11even sunt create pentru a deschide mintea și sufletul participanților, pentru a inspira și pentru a genera decizii pozitive legate de viață și carieră. Vedete în lumea lor sau oameni obisnuiți din jurul nostru, dar cu povești de viață excepționale, au acceptat provocarea de a vorbi timp de 11minute fiecare despre o experiență marcantă din viața lor, deciziile luate și schimbările ce au urmat pentru că nu au renunțat să lupte, să spere, să creadă, să viseze.

Accesul la eveniment

Evenimentul va avea loc la Oradea, în data de 15.11.2019 la Filarmonica de Stat Oradea,  începand cu ora 17:30. Sumele strânse din vânzarea biletelor vor fi direcționate de Fundația Comunitară Oradea pentru consolidarea Fondului Științescu, fond prin care se vor finanța programe educaționale de dezvoltare și stimulare a pasiunii tinerilor pentru științe. Pentru a participa la 11even Experiences Oradea vă rugăm să intrați în secțiunea ÎNREGISTRARE și să vă rezervați biletul. În urma înregistrării veți primi un email automat de confirmare. Ulterior, în urmatoarele 48 de ore, unul dintre colegii noștri vă va contacta pentru finalizarea procesului de înregistrare.

Modalitati de plată

1. Plata prin transfer bancar: Puteți alege să plătiți prin transfer bancar/internet banking către Fundația Comunitară Oradea, în contul RO23 INGB 0000 9999 0359 5123, deschis la Banca ING, sucursala Oradea. 2. Plata cash: Puteți alege să plătiți cash la sediul nostru situat în în Magazinul Crișul, etajul 2 lângă lifturile de sticlă sau la casieria Filarmonicii de Stat Oradea, zilnic între orele 9:00-17:00. Pentru informații suplimentare nu ezitați să ne contactați la numărul 0771 358 776.

Organizatori locali
Fundatia Comunitara Oradea
Sponsori
Steak HubGolde OradeaVernicolor
Cu sprijinul
Rossel - AlmdudlerAster PremiumAntimosMy DeckEt Radio ServicesLong Play Foto&VideoRamada by Wyndham OradeaCustozaWeblike PROMedia BankMedia Bank
Parteneri media
Info OradeaZile și nopțiGhid Local OradeaRadio ZUCrișanaBihoreanulJurnal BihoreanBihor OnlineLogo PaperOvidan
Scroll