Fagaras În curând
Dan Luca
Dan Luca
fondator 5AM Coaching

* Puteti da click pe speaker pentru a vedea mai multe detalii despre el.

  • Despre eveniment
  • Speakeri
  • Agenda
  • Contact

11even experiences Făgăraș

TransForm your Life!

A VEnit timpul ca poveștile de viață și experiența unor oameni care inspiră să fie aduse mai aproape de membrii comunității noastre, într-un context de împărtășire a ideilor și oferirea de exemple practice și relevante!


De aceea am considerat extrem de util să ne alăturam Evenimentului național 11even - www.11even.ro - ce include prezentarea a 11 experiențe de viață a câte 11 minute, împărtășite de către oameni care inspiră publicul prin exemplul personal cu scopul dezvoltării personale și profesionale.


Tema de anul acesta este TransForm Your Lifeiar cauza comunitară către care se redirecționeaza încasările totale sunt programe educaționale de identificare a potențialului copiilor & tinerilor și susținerea acestuia.Organizatorii acestui eveniment sunt: ASOCIAȚIA pentru VALORIZAREA EDUCAȚIEI – AVE (www.ave-educational.org), ASOCIAȚIA OAMENILOR DE AFACERI ȚARA FĂGĂRAȘULUI – AOATF (www.aoatf.ro) și FUNDAȚIA COMUNITARĂ ȚARA FĂGĂRAȘULUI – FCTF (www.fundatiactf.ro).

Evenimentul este organizat cu sprijinul casei Municipale de Cultură a municipiului Făgăraș.

Parteneri media: Nova TV, Starfm, BZF.

Prețul unui bilet:
* educativ: elevi/ studenți și cadre didactice - 15 lei
* standard - 35 lei

Biletele pot fi achiziționate de la Casa de Cultură a mun. Făgăraș.

EVENIMENT CARITABIL

  11even Experiences Făgăraș este un eveniment caritabil. Toate fondurile generate vor fi donate proiectului AVEntura Cunoașterii – un proiect educațional, inițiat de Asociația pentru Valorizarea Educației - AVE Făgăraș Majoritatea copiilor se nasc cu potențial, dar dintre aceștia puțini au forța de a merge pe drumul spinos al realizării potențialului. Proiectul răspunde acestei nevoi, urmărind să le dezvolte copiilor și tinerilor creativitatea ce le permite să găseasca mijloacele și căile necesare atingerii obiectivelor, dezvoltării abilităților cognitive individuale. Un număr crescând de copii, tineri și dascăli din Țara Făgărașului  vor beneficia în urmatorii ani școlari de educatie accelerată, de consiliere și socializare, datorită existenței posibilității de formare continuă în domeniul educației pentru viață. 

Organizatori locali
ASOCIAŢIA pentru VALORIYAREA EDUCAŢIEI - AVE
Sponsori
Bulevard Events Center Fagaras, Casa Terra, Crama Recas, Floraria Rozelor, Muzeul de Panze si Povesti, Style Advertising
Cu sprijinul
CASA DE CULTURA A MUNICIPILUI FAGARAS
Parteneri media
Nova TV, Radio Star Fm,  TVF
Scroll