Cluj-Napoca În curând
Nu exista speakeri

* Puteti da click pe speaker pentru a vedea mai multe detalii despre el.

  • Despre eveniment
  • Speakeri
  • Agenda
  • Contact

11even Experiences Cluj-Napoca

Transform Your Life!

Evenimentele 11evenExperiences constau într-o serie de conferințe dinamice care pun accent pe experiențe de viață, oameni, modele, informații și idei originale. În cadrul lor reunim persoane care au trăit situații deosebite și care merită împărtășite cu oameni curioși și dornici de autodepășire personală sau profesională, dar cărora le lipsesc curajul sau exemplele similare.
Pornind de la premisa că emoțiile conduc la acțiune, evenimentele 11even sunt create pentru a deschide mintea și sufletul participanților, pentru a inspira și pentru a genera decizii pozitive legate de viață și carieră. Vedete în lumea lor sau oameni obisnuiți din jurul nostru, dar cu povești de viață excepționale, au acceptat provocarea de a vorbi timp de 11minute fiecare despre o experiență marcantă din viața lor, deciziile luate și schimbările ce au urmat pentru că nu au renunțat să lupte, să spere, să creadă, să viseze.

Cauză

Sumele strânse din vânzarea biletelor vor fi direcționate către Beard Brothers Cluj-Napoca în beneficiul campaniei Enough is Enough, si vor fi folosite pentru utilarea Secției de arși din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca 

Informații despre acces la eveniment și modalități de plată

Evenimentul va avea loc la Cluj-Napoca, în data de 25.11.2017 la Urania Palace (Str. Horea nr. 4),  începand cu ora 10:00. Pentru a participa la 11even Experiences Cluj-Napoca vă rugăm să intrați în secțiunea ÎNREGISTRARE și să alegeți una din variantele de bilete (Educativ, Standard sau Premium). În urma înregistrării veți primi un email automat de confirmare. Ulterior, în urmatoarele 48 de ore, unul dintre colegii noștri vă va contacta pentru finalizarea procesului de înregistrare. Puteti alege sa platiti prin depunere bancara, ordin de plata sau internet banking catre Asociatia 11even, CUI: 29885261, in contul RO55BTRL01301205W53661XX, deschis la Banca Transilvania, Cluj-Napoca.

Organizatori locali
Asociatia 11even
Sponsori
EonSykes
Cu sprijinul
Grand Hotel ItaliaAqua CarpaticaMobila DalinPublicaBig WeddingStyle advertisingCrama Corcova
Parteneri media
Scroll