Cluj-Napoca 25-Nov-2017 ora 11:30
Paul Chetreanu-Don
Paul Chetreanu-Don
Pshihoterapeut / Scriitor / Baschetbalist de performanță

* Puteti da click pe speaker pentru a vedea mai multe detalii despre el.

  • Despre eveniment
  • Speakeri
  • Agenda
  • Contact

11even Experiences Cluj-Napoca

Transform Your Life!

V-ați intrebat vreodata de ce copiilor le plac atat de mult povestile, in special cele cu final fericit? Acestea trezesc in mintea si sufletul lor emotii si trairi, dezvoltandu-le astfel imaginatia si dandu-le increderea ca orice e posibil. Si atunci, de ce sa nu mai ascultam povesti odata ce ne facem „oameni mari”? Cea de a V-a editie a evenimentului 11even Experiences Cluj-Napoca iti propune intalnirea cu 11 "povestitori" in data de 25 noiembrie 2017, incepand cu ora 11:30.

Informatii despre accesul la eveniment

Pentru a participa la evenimentul 11even Experiences Cluj-Napoca va rugam sa intrati in sectiunea Inregistrare si sa alegeti una din variantele de bilete (educativ, standard sau premium). In urma confirmarii inregistrarii veti primi un email automat de confirmare. Ulterior, in urmatoarele 24 de ore, unul din colegii nostri va vor contacta pentru finalizarea procesului de inregistrare. Pachetele disponibile sunt: - Educativ - special create pentru accesul elevilor si studentilor - Standard - acces standard la sesiunile evenimentului - Premium - locuri rezervate in primele randuri si acces suplimentar la after coktail. Toți participanții la eveniment vor avea ocazia să participe la o tombolă la sfârșitul evenimentului.

Modalitati de plata

Puteti alege sa platiti prin depunere bancara, ordin de plata sau internet banking catre Asociatia 11even, CUI: 29885261, in contul RO55BTRL01301205W53661XX, deschis la Banca Transilvania, Cluj-Napoca. O alta varianta este achitarea in numerar a taxei de participare la Libraria Bookstory, situata pe Bvd. Eroilor, nr. 6-8 (program intre orele 10 - 21). In limita locurilor disponibile, puteti achita taxa de participare in ziua evenimentului, la accesul in sala. 

Organizatori locali
Asociatia 11even
Sponsori
Banca TransilvaniaKoobicStelline true momentsCommunity dentalAmiralNapolux ImobiliareAqua CarpaticaHappy Wines
Cu sprijinul
Librăria BookstoryGaleria cu floriPărinți în FloreștiRestaurant NoboriHotel MelodyCasa BoianDaislerD&APrimăria Cluj-NapocaEuroaxis TravelElectri CastleCinema VictoriNelbo
Parteneri media
Asociația Studenților de la BusinessCărțile pe fațăConsiliul Județean al Elevilor ClujGornistulOrganizația Studenților din Universitatea Babeș-BolyaiCluj.com24h ClujDispersieRevista BulevardTVR ClujVocea TransilvanieiI love Cluj
Scroll