Brasov În curând

* Puteti da click pe speaker pentru a vedea mai multe detalii despre el.

  • Despre eveniment
  • Speakeri
  • Agenda
  • Contact

11even Experiences Brasov

Tematica 2014: Humanizing work / Bringing Joy to life

Pentru a treia oara la Brasov, conferintele 11even Experiences atrag comunitatea la un eveniment cu povesti motivationale si inspirationale.

11 speakeri, 11 povesti de viata, 11 modele pentru comunitatea brasoveana.

Va asteptam la un eveniment exceptional alaturi de 11 invitati deosebiti, momente speciale si multe alte surprize!

Accesul la eveniment

Pentru a participa la evenimentul 11even Experiences Brasov, va rugam sa intrati in sectiunea REZERVA-TI UN LOC LA EVENIMENT si sa alegeti una din variantele de bilete (educativ, standard sau premium). In urma inregistrarii veti primi un email automat de confirmare. Ulterior, in urmatoarele 48 de ore, unul din colegii nostri va va contacta pentru finalizarea procesului de inregistrare.
SAU______________________________________________________________
Va puteti procura bilet (fara inregistrare on-line prealabila) de la LIBRARIA "St. O. Iosif", str. Muresenilor nr. 14, Brasov.

Modalitati de plata

1. Plata prin transfer bancar: Puteti alege sa platiti prin transfer bancar/internet banking catre SC Alchemy Consulting & Training SRL, Nr. Reg. Com. J08/1779/2013, CUI 32511801, in contul RO68INGB0000999904026157, deschis la Banca ING, agentia Onix - Brasov. ___________________________________________________________________ 2. Plata cash: Puteti alege sa platiti cash la sediul nostru situat in strada 13 Decembrie, nr. 17, Brasov, zilnic intre orele 9-17. Pentru informatii suplimentare nu ezitati sa ne contactati la numarul 0730 830 760. __________________________________________________________________ 3. Va puteti procura bilet (fara inregistrare on-line prealabila) de la LIBRARIA "St. O. Iosif", str. Muresenilor nr. 14, Brasov.

Organizatori locali
Alchemy Consulting & TrainingTeaGarden
Sponsori
Extreme TravelSelgrosArvatoCarpaTour
Cu sprijinul
ToastmastersJCI BrasovThe Duke of Edinburgh’s International AwardPrime BrasovLibrisUniversitatea TransilvaniaCamera de Comert si Industrie BrasovHappy MomsFast Track Kids
Parteneri media
24 FunNewsBVMetropolaPretul ZileiMyTexMixTVBlogger RomanticuIubim BrasovulAutostiriKissFM
Scroll