Bacau În curând
Alina PersaMirela Retegan Creatoarea fenomenului ZurliAnca SigartauMihaela FeodorofCatalina PopescuIolanda StaniloiuCristina TrepceaCristian NicolaeCamelia PopescuIchim Radu Gabriel?

* Puteti da click pe speaker pentru a vedea mai multe detalii despre el.

  • Despre eveniment
  • Speakeri
  • Agenda
  • Contact

LOCATIA: Teatrul Municipal Bacovia

MODALITATI DE PLATA

Pentru a participa la evenimentul 11even Experiences Bacau va rugam sa intrati in sectiunea Inregistrare si sa alegeti una din variantele de bilete (educativ, standard sau premium). In urma confirmarii inregistrarii veti primi un email automat de confirmare. Ulterior, in urmatoarele 24 de ore, unul din colegii nostri va vor contacta pentru finalizarea procesului de inregistrare.
1. Plata prin transfer bancar: Puteti alege sa platiti prin depunere bancara, ordin de plata sau internet banking catre Asociatia Mutatis Mutandis, in contul RO53RNCB0279094541240001, deschis la Banca Comerciala Romana, Sucursala Bacovia – Bacau.
2. Plata cash: Puteti alege sa platiti cash la sediul nostru situat in strada Spiru Haret nr. 8 (in incinta Universitatii Vasile Alecsandri). Pentru informatii suplimentare nu ezitati sa ne contactati la numarul de telefon 0745686016.

PROIECT SOCIAL SUSTINUT: CENTRUL DE RESURSE SI URGENTE PSIHOLOGICE

Prin intermediul Centrului de Resurse si Urgente Psihologice (C.R.U.P) dorim sa dezvoltam si implementam un program de suport psihologic de un an de zile pentru 30 de copii care sunt nevoiti sa traverseze pubertatea si adolescenta fara sprijinul parintilor decedati sau doar plecati la munca in strainatate.

Organizatori locali
Asociatia Mutatis Mutandis
Sponsori
Cu sprijinul
GrafitPrimaria BacauHotel DecebalCafé du Théâtre BacauTeatrul Municipal BacoviaIn the spotFederatia Fundatiile Comunitare din RomaniaFundatia Comunitara BacauCoraGia CafeUniversitatea Vasile Alecsandri
Parteneri media
INIMA BACAULUIDESTEPTAREAVaranusUNSRTVR
Scroll