“Touch the sky” cu Alex Zanardi

198_alexzanardi_article1_0

Alex Zanardi e genul de om care ar face orice ca să se mai bucure de o zi de viaţă. După un accident teribil în 2001, în care şi-a pierdut ambele picioare, pilotul italian a reuşit să treacă peste hadicapul fizic şi a obţinut două medalii de aur la jocurile paralimpice de vară de la Londra în 2012.

Anul 2014 a reprezentat revenirea sa în motorsport după o pauză de patru ani. Pilotul oficial BMW a concurat în Blancpain Sprint Series cu un model BMW Z4 GT3, înscris de ROAL Motorsport. În paraciclism, italianul în vârstă de 48 de ani a sărbătorit noi succese majore, care au inclus alte două titluri mondiale. În octombrie, el a parcurs cu succes primul triatlon pe distanţă lungă din carieră, în Hawaii (SUA), cu un timp foarte bun.

Vă invităm să urmăriți un clip de 3 minute denumit “Touch the sky”, clip care surprinde câteva momente din viața acestui mare campion. Alex spune în acest clip că este “un mare optimist, un om care a învățat că în viață, dacă ai ceva pentru care să lupți, chiar și cea mai mare înfrângere poate să fie transformată în cea mai mare victorie”.

Dacă ai în jurul tău prieteni care au nevoie de încurajare, de motivație, de optimism, nu ezita să le dai un share cu acest clip.

Și noi, anul acesta, la 11even Experiences o să întâlnim exemple de oameni frumoși, optimiști, puternici, care au transformat diverse înfrângeri în mari victorii!

Sursa info: www.masini.roComentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Scroll