De vorbă cu Marius Simion, fondator NLP Mania

 ad-11even-2015-1200x444px
 
Dragi prieteni,
 
Pentru azi am pregătit un interviu cu Marius Simion, fondatorul uneia din cele mai importante platforme de dezvoltare personală din România, www.nlpmania.ro. Marius a fost speaker la evenimentul 11even Bacău anul trecut (un eveniment cu adevărat desebit), acolo ne-am și cunoscut, și am rămas în contact după acest eveniment. Povestind în mai multe rânduri cu el, mi-a atras atenția modul foarte serios și personal prin care își tratează publicul platformei sale online, răspunzând individual și personalizat fiecărui om care-i trimite un mesaj.
 
Pentru anul acesta avem mai multe proiecte comune, născute din dorința de a sprijini tinerii cu performanțe deosebite, precum și datorită motivației de a aduce participanților la evenimentele 11even Experiences oameni frumoși și poveștile lor.

Haideți să-l cunoaștem pe Marius Simion din 11 întrebări, într-un interviu pregătit alături de Alexandra Diaconița, elevă de liceu din Fălticeni și parte din grupul “Creatori de viitor”(www.creatorideviitor.ro).

Ovidiu Neamțu&11even Team

 

“Au fost cele mai frumoase 11 minute din viata mea de speaker”

NLP_M1_26_28sept2014_010

1.Marius, care este activitatea ta de bază?

Activitatea de baza este cea de trainer de dezvoltare personala, coach si autor de articole motivationale pe www.nlpmania.ro.

2. Care este pasiunea ta principală? 

Pasiunea mea este cunoasterea psihologiei umane, intelegerea “motoarelor” din spatele oricaror actiuni, intelegerea principiilor care produc schimbari profunde si de durata in viata oamenilor.

3. Care este cartea ta preferată?

Cartea preferata este “Initierea” de Elisabet Haich.

4. Care este mâncarea preferată? 

Sunt de 20 de ani vegetarian, asa ca mananc tot ce e natural. Cred ca ciupercile de padure sunt preferatele mele, preparate cat mai simplu.

Modul3coaching Gr19

5. Care este locul din lume în care ți-ar place să trăiești?

Imi place foarte mult sudul Frantei, din locurile pe unde am umblat.

6. Care este cel mai mare factor motivator pentru tine?

Provocarea este motivatia mea. Imi plac obiectivele aproape imposibil de realizat. Daca ma simt provocat de un obiectiv dificil, atunci stiu ca il voi atinge.

7. Marius, cum a fost experiența ta ca vorbitor la 11even Experiences?

Au fost cele mai frumoase 11 minute din viata mea de speaker. Ma asteptam la un eveniment standard ca toate celelalte la care am participat. Dar am intalnit un eveniment gandit pentru a apropia oameni, nu pentru a hrani orgolii.

NLP_M1_26_28sept2014_107
8. Care a fost cel mai important beneficiu al participarii la un eveniment 11even Experiences pentru tine?

Faptul ca am vazut un mod diferit de a gandi evenimentele si ca am cunoscut oameni plini de pasiune.

9. Care crezi ca au fost cele mai importante beneficii pentru participantii la eveniment? 

Nu pot decat sa fac presupuneri aici, dar cred ca beneficiul principal este calitatea si autenticitatea discursurilor de pe scena.  Am avut 11 minute la dispozitie. In 11 minute nu poti sa prezinti informatii. Poti sa prezinti doar emotii si sa iti dai jos mastile de pe fata sa te lasi cunoscut asa cum esti, sa spui ce gandesti.

10. Marius, tu esti implicat direct in domeniul dezvoltarii personale. Cat de importanta este – din experienta ta – invatarea din experientele altora?

Cea mai mare parte din viata mi-am petrecut-o invatand din greselile mele. Cand am ajuns cat de cat destept, am inteles ca experienta altora este mult mai utila pentru mine. Sa invat din experienta altora este unul din principiile de baza in filozofia mea de viata. Imi place sa ma inconjor de prieteni mai destepti decat mine, pentru ca asa am de la cine invata.

Modul3coaching Gr112

11. În final, ce așteptări ai de la 11even Experiences 2015?

Sper sa reusesc sa sprijin 11even in 2015, asa cum merita acest eveniment deosebit. Imi doresc sa pot participa la mai multe evenimente 11even in acest an, in functie de cum imi permite timpul si programul.Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Scroll